Valitse sivu

Pikkupalatsi

Pikkupalatsilla pidätte onnistuneet ja edustavat pikkujoulut illallisineen jopa 100 hengelle, mutta tilat sopivat erinomaisesti myös pienempiin yritystilaisuuksiin. Yhteistyössämme toimivat Tampereen johtavat juhlapalveluyritykset hoitavat tilaamanne juhlat ammattitaidolla tarjoiluineen toiveidenne mukaisesti. Meille saa tuoda omat alkoholijuomat, mitä monet asiakkaat arvostavat.

 

Siirry palveluntarjoajan sivulle

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tiedot

Vietä pikkujoulut Pikkupalatsilla!

Pikkupalatsi sijaitsee keskeisellä paikalla Finlaysonin alueella Tampereen keskustassa Hämeenpuiston ja Puuvillatehtaankadun kulmassa. Pikkupalatsi on yli 100-vuotias, 2000-luvulla huolella restauroitu palatsirakennus antiikkihuonekaluineen ja –valaisimineen. Asiakkaidemme mukaan upea juhlava tila kohottaa juhlatunnelmaan, mutta on silti myös kotoisen rento.

Pikkupalatsilla pidätte onnistuneet ja edustavat pikkujoulut illallisineen jopa 100 hengelle, mutta tilat sopivat erinomaisesti myös pienempiin yritystilaisuuksiin. Yhteistyössämme toimivat Tampereen johtavat juhlapalveluyritykset hoitavat tilaamanne juhlat ammattitaidolla tarjoiluineen toiveidenne mukaisesti. Meille saa tuoda omat alkoholijuomat, mitä monet asiakkaat arvostavat. Kysy myös ohjelmaehdotuksiamme. Juhlakerroksen tilavuokrat ajankohdasta ja henkilömäärästä riippuen 475,81 €- 959,68 € (+ siivouskorvaus 80,65 € – 137,10 €) + alv 24 % per ilta.

Pikkupalatsin kellarikerroksen sauna- ja allasosasto on yksi ainutlaatuisimmista uima-altaallisista saunatiloista Tampereella. Varatessanne saunan, saatte käyttöönne myös upean lasimosaiikkityön ympäröimän uima-altaan. Yli 100 vuotta vanhassa Biljardihuoneessa illanvietto ja tarjoilu sujuvat viihtyisästi vaikka biljardia pelaten. Omat juomat sallittu myös sauna- ja allasosastolla. Sauna- ja allasosasto Biljardihuoneineen max 20 hengelle, illan tilavuokra 475,81 € + 80,65 € siivouskorvaus + alv.

Pikkupalatsi on nähtävä ja koettava omin silmin. Soita siis tai lähetä sähköpostia Palatsiemännälle ja tule katsomaan, miten tilat soveltuvat suunnittelemaanne pikkujouluun: p. 0400 392328 tai info@pikkupalatsi.fi Suosituimmat pikkujouluajat varataan ajoissa, joten toimi pian!

www.pikkupalatsi.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pikkupalatsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *